Budućnost prejaka za Zvezdu

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Okt.2010, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budućnost prejaka za Zvezdu

Bu­duć­nost - Cr­ve­na zve­zda  89:75
(29:12, 22:21, 26:20, 12:22)
Dvo­ra­na: Mo­ra­ča. Gle­da­la­ca: 1.000. Su­di­je: Ra­do­vić, Hor­dov i Ra­doj­ko­vić (svi iz Hr­vat­ske).
Cr­ve­na zve­zda po­no­vo je po­lo­ži­la oruž­je, re­klo bi se bez zr­na ba­ru­ta. I na dru­gom go­sto­va­nju ove se­zo­ne cr­ve­no-be­li su do­ži­ve­li ube­dljiv po­raz. Po­sle Nim­bur­ka mlad tim Mi­haj­la Uva­li­na pre­sli­ša­la je i Bu­duć­nost.
Pod­go­ri­ča­ni su od star­ta na­met­nu­li svoj ri­tam u ko­me se eki­pa sa Ma­log Ka­le­meg­da­na ni­je sna­šla i za sa­mo tri mi­nu­ta igre Bu­duć­nost je ste­kla dvo­ci­fre­nu pred­nost 12:2. Do­ma­ći su igra­li čvr­sto u od­bra­ni, po­re­me­tiv­ši or­ga­ni­za­ci­ju igre Zve­zde ko­ja je iz­gu­bi­la do­sta lop­ti. Bu­duć­nost je ni­za­la la­ke...

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.