Budućnost pobedila Partizan

Izvor: B92, 10.Sep.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budućnost pobedila Partizan



Kossarkaši podgoričke Budućnosti savladali su u prijateljskom meču ekipu beogradskog Partizana sa 70:66 (13:19, 21:13, 15:19, 21:15).

Gosti iz Beograda nastupili su bez povređenih Uroša Tripkovića i novog kapitena Petra Božića, kao i bez Amerikanca Vontiga Kamingsa koji se još nije prikljuccio timu.

Utakmica je bila izjednačena celim tokom, a najveću prednost Budućnost je imala na početku i kraju, kada je vodila sa po četiri poena razlike, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Partizan na kraju prvog perioda imao rekordnih šest poena prednosti.

U uzbudljivom finišu presudila je preciznost igrača Budućnosti sa linije slobodnih bacanja, dok je na drugoj strani Milenko Tepić promašio dva penala.

U ekipi Budućnosti najefikasniji je bio Nenad Mijatović sa 14 koseva, Marko Peković je postigao 12, a Miljan Pavković 11. Tepić i Kosta Perović ubacili su po 15 poena za Partizan.

Obe ekipe pripremaju se za novu sezonu, u kojoj će se takmičiti u regionalnoj Jadranskoj ligi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.