Budućnost nastavila seriju

Izvor: Mondo, 13.Jan.2018, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budućnost nastavila seriju

Lider ABA lige savladao i Megu u Sremskoj Mitrovici, čime je popravio skor na 14-2.

Ekipa Budućnosti za još jedan korak je bliža "pol-poziciji" pred plej-of ABA lige.

Podgoričani su u subotu preskočili neugodnu prepreku u vidu Mega Bemaxa, koji je na svom parketu u Sremskoj Mitrovici imao devet poena prednosti početkom druge četvrtine (37:28).

Na kraju, ipak, siguran trijumf izabranika Aleksandra Džikića - 83:94 (31:23, 18:27, 22:25, 12:19) >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << - za kraj izuzetno uspešne nedelje, tokom koje su "đetići" savladali i Cedevitu u Zagrebu, u okviru Top 16 faze Evrokupa.

Budućnost u regionalnom takmičenju ima serije od devet i četiri pobede, prekinute porazom u Zadru, za ukupni skor 14-2, koji joj omogućava da bez tenzije čeka rezultat nedeljnog derbi okršaja Crvene zvezde (12-3) i Cedevite (12-3).

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.