Buđenje uz cvrkut ptica

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Feb.2011, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Buđenje uz cvrkut ptica

Dnevnik iz Dubaija, Piše: Milan Smiljanić
Vreme u Dubaiju leti. Prošao je još jedan prelep dan. Odmorili smo se pre podne. Nismo smeli ni na bazen, ni na plažu zbog poslepodnevne utakmice, ali cvrkut ptica i sunce nešto je što nas sve čini raspoloženim čak i u vreme kad se pripremamo za utakmicu sa Al Džazirom.

Bilo bi lepo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << da pobedimo. U Turskoj smo odlično radili, ali smo samo Šturm savladali 2:1 i četiri puta igrali nerešeno. Ne zabrinjava me to, ali svakako je bolje da pobeđujemo i na relativno manje važnim utakmicama.
Stadion Al Džazire je prelep. Volim da igram na stadionima koji nemaju atletsku stazu, gde su tribine odmah uz teren. Ali, gde su navijači?! Ovde uopšte nema gledalaca?!

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.