Izvor: MozzartSport.com, 01.Mar.2021, 00:39

Buđenje Milionera, Suarez matirao Platense (VIDEO)

River Plejt ostvario drugu pobedu u Liga kupu Argentine. U gostima pao povratnik u društvo najboljih – 1:0. Debitovao Palavesino, pojačanje iz Deporotivo Kalija

Nisu blistali Milioneri kao prošle nedelje kada su na renoviranom Monumentalu pobedili Rosario sa 3:0, ali četa Marsela Galjarda upisala je novi trijumf u Liga kupu Argentine. Velikan iz Buenos Ajresa pobedio je u gostima povratnika u najbolju ligu Gaučosa Platense sa 1:0.

Posle poraza na premijeri >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << drugog izdanja ovog takmičenje u La Plati od Estudijantesa, polako stvari dolaze na svoje mesto. Trenutak odluke dogodio se već u devetom minutu. Domaći fudbaleri su izgubili loptu na oko 30 metara od gola gostiju. Loptu je oduzeo Urugvajac Dijego De la Kruz. Uputio je loptu ka Matijasu Suarezu. Iskusni napadač se stuštio ka golu domaćina, niko ga nije napao, pa je rutinski savladao golmana Platensea, De Oliveriru.

¡Ganó River!

Tedejamos el gol de Matías Suárez, que le dió el triunfo al Millo, con un relato Monumental de @CostaFebreOK ⚪????⚪ pic.twitter.com/G49kgOsV8V

Činilo se da će Rriver lako do bodova, ali do kraja meča gosti su strepeli za ceo plen. Milioneri su bili za nijansu bolji. Imali su i domaćini nekoliko dobrih prilka, ali se mreža Franka Armanija nije zatresla već drugi meč zaredom. Pre jedinog gola na meču, De la Kruz je iz slobodnog udarca pogodio stativu.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Domaćini su u finišu mogli do gola. Posle kornera odlično je skočio štoper Lusijano Rekalde, odlično zahvatio loptu glavom sa desetak metara, ali je Armani sjajnim refleksom uspeo da odbrani udarac i donese svom timu prve bodove u 2021. godini na gostovanjima.

Ovo je samo nagoveštaj boljih partija tima iz Buenos Ajresa koji nije oduševio u premijernom izdanju ovog takmičenja koje je pripalo ljutom rivalu sa Bombonjere, Boki Juniors. River je sada na deobi drugog mesta Grupe B, a iznenađujući lider je Kolon koji ima maksimaan učinak uz sjajnu gol-razliku 8:0.

Za River Plejt je debitovalo pojačanje iz kolumbijskog Deportivo Kalija, Agustin Palavesino koji je pre desetak dana pojačao giganta sa Monumentala. On je ušao na početku drugog poluvremena umesto Uga Viga.

LIGA KUP ARGENTINE, 3. KOLO

Petak

Defensa i Hustisija - Patronato 1:0 (0:0)

/Romero 75/

Aldosivi - Arsenal Sarandi 3:0 (0:0)

/Inigez 47, Andrada 88, 90+2/

Subota

Argentinos Juniors - Velez Sarsfild 0:2 (0:0)

/Hanson 53, Almada 84/

Banfild – Kolon u toku

Taljeres – Njuels Old Bojs u toku

Independijente - Himnasija La Plata 1:0 (0:0)

/Romero 66/

Nedelja

San Lorenco - Sentral Kordoba 0:4 (0:1)

/Bej 12, Himenez 49, Latansio 52, Salomon 90+2/

Platense - River Plejt 0:1 (0:1)

/Suarez 8/

Estudijantes - Rasing u toku

Ponedeljak

01.30: (1,43) Boka Juniors (4,10) Sarmijento (7,25)

23.15: (3,20) Union Santa Fe (3,20) Lanus (2,20)

Utorak

01.30: (2.50) Rosario (3,15) Godoj Kruz (2,75)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Minimalac Milionera, Suarez matirao Platense, Pinola polomio ruku (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 01.Mar.2021

River Plejt ostvario drugu pobedu u Liga kupu Argentine. U gostima pao povratnik u društvo najboljih – 1:0. Debitovao Palavesino, pojačanje iz Deporotivo Kalija..Nisu blistali Milioneri kao prošle nedelje kada su na renoviranom Monumentalu pobedili Rosario sa 3:0, ali četa Marsela Galjarda upisala...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.