Izvor: Sportal.rs, 06.Maj.2024, 16:07

"Budite časni, hoćemo jednake uslove za sve": FK Voždovac se oglasio hitnim saopštenjem četiri kola pre kraja Superlige Srbije

Fudbalski klub Voždovac nalazi se u opasnoj zoni četiri kola pre kraja sezone u Superligi Srbije. Klub sa Dušanovca trenutno je na 13. mestu koje vodi u baraž za opstanak, a tri boda ispred njega je IMT. U susret važnim utakmicama Upravni odbor "zmajeva" izdao je saopštenje u kom se navodi da očekuje od svih aktera poslednja četiri kola u prvenstvu da budu "dostojni uloge koje obavljaju".
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Fudbalski klub Voždovac u saopštenju za javnost: Očekujemo čestito i pošteno takmičenje i jednake uslove za sve

Izvor: Danas, 06.Maj.2024

Upravni odbor Fudbalskog kluba Voždovca izdao je danas saopštenje u kom se navodi da da očekuje od svih aktera poslednja četiri kola u prvenstvu da budu "dostojni uloge koje obavljaju".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.