Budi deo tribine, piši za TIFO!

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Mar.2012, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budi deo tribine, piši za TIFO!

Navijačka scena u Srbiji je i dalje ispred kvaliteta sporta. Nebrojeno mnogo puta tifozi širom naše zemlje pokazali su da ničim ne zaostaju za „kolegama” širom sveta.
Naprotiv, često se na brojnim forumima mogu pročitati reči hvale za sjajno navijanje i fantastične koreografije srpskih navijačkih grupa. Doduše, poznati smo i po nemilim događajima...
Sportski žurnal je otvorio stranicu „TIFO” posvećenu navijačima, a iz vikenda u vikend ćemo pratiti sva dešavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << vezana za najvatrenije pristalice svih klubova u Srbiji, ali i onih širom planete.
Stranice Žurnala su otvorene i za Vas. Pošaljite nam kratak istorijat vaše grupe, slike, video zapis i sve ostalo za šta smatrate da je zanimljivo na adresu web@zurnal.rs.
Delije, Grobari, Firma, Crveni Đavoli, Junajted Forsi, Plava unija, Despoti, Jakuze, Invalidi, Meraklije, Taurunumi i mnoge druge navijačke grupe u Srbiji će naći svoje mesto u našem TIFO izdanju. Budite i Vi deo tribine!

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Budi deo tribine, piši za TIFO!

Izvor: Utakmica.rs, 29.Mar.2012

Navijačka scena u Srbiji je i dalje ispred kvaliteta sporta. Nebrojeno mnogo puta tifozi širom naše zemlje pokazali su da ničim ne zaostaju za "kolegama" širom sveta. Naprotiv, često se na brojnim forumima mogu pročitati reči hvale za...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.