Brz je, jak, dobar u skoku i elegantan kao Zidan

Izvor: B92, 03.Jun.2020, 18:14

"Brz je, jak, dobar u skoku i elegantan kao Zidan"

Napadač Bajera iz Leverkuzena Kai Haverc skrenuo je pažnju na sebe sjajnim partijama u Bundesligi.

Dvadesetogodišnji fudbaler postigao je 15 golova i upisao je osam asistencija na 38 odigranih utakmica u svim takmičenjima ove sezone.

Pred letnji prelazni rok, Leverkuzen ga ceni na 113.000.000 evra i neće ga prodati ispod te cifre.

Pomoćni trener Leverkuzena Marsel Daum imao je samo reči hvale za Haverca.

"Svi pitaju za Haverca. Ako ste >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ga gledali kako igra, njegova igra sve govori. Po meni, on je elegantan kao Zinedin Zidan. Kada gledate njegovo kretanje, on je elegantan, smiren i sjajan je plejmejker. Ono što ne primećujemo, to je da je veoma brz. To mu je bonus na sve što poseduje. Zna sve – brz je, dobar u skoku, postiže golove... Ne mogu da kažem da će biti najbolji nemački fudbaler ikada, ali njegov talenat nema granica. On je isti kao Zidan", rekao je asistent.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.