Brutalan start igrača Viljareala na Busketsu!

Izvor: Sportal.rs, 04.Mar.2015, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brutalan start igrača Viljareala na Busketsu!

Vezni fudbaler Barselone Serhio Buskets, koji je nedavno produžio ugovor sa katalonskim klubom do 2019. godine, u sredu je doživeo ozbiljnu povredu u meču polufinala Kupa kralja na "El Madrigalu" protiv Viljareala - 3:1.

Na španskog reprezentativca u finišu prvog poluvremena žestoko je startovao Tomas Pina, posle čega je Buskets ostao na zemlji previjajući se. Lekarski tim Katalonaca je brzo intervenisao, a vezista Barse je na nosilima iznesen sa terena.

Dok su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << ga iznosili sa terena Španac je držao ruke na glavi i trpeo je velike bolove, međutim povreda izgleda nije toliko teška kao što izgleda.

Katalonski klub je saopštio da će Busktes u četvrtak obaviti dodatna snimanja posle kojih će biti preciziran stepen povrede i vreme oporavka. Prema prvim izveštajima, nisu mu pokidani ligamenti skočnog zgloba.

Povredu Busketsa možete videti OVDE.

Umesto Busketsa od 42. minuta igrao je Žeremi Matje. Kasnije, u 65. minutu Pina je zaradio direktan crveni karton zbog novog oštrog starta.

(Foto: Beta/AP/Alberto Saiz)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.