Brus: Maksimalno protiv Junajteda

Izvor: B92, 08.Maj.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brus: "Maksimalno protiv Junajteda"



Menadžer Vigana Stiv Brus odbacio je glasine po kojima njegova ekipa neće pružiti 100% mogućnosti u duelu sa Mančester junajtedom. Brus, koji je kao fudbaler proveo devet godina na Old Trafordu, u meču u kojem bi Junajted pobedom osvojio titulu prvaka."Svi koji me poznaju, znaju da takve inisinuacije nemaju smisla. Šta da kažem mojim igračima? Izađite i pustite Junajted da dobije. To se neće dogoditi, pružićemo sve od sebe", izjavio je Brus.

Za Vigan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << utakmica nema nikakav rezultatski značaj, a ni tradicija im ne ide u prilog – od ulaska u Premijer ligu 2005. imaju dvadeset uzastopnih poraza protiv timova 'velike četvorke' (Mančester, Arsenal, Čelsi i Liverpul). Ipak, od kada ih je preuzeo Stiv Brus remizirali su sa Liverpulom na Enfildu, sa Čelsijem na Stamford bridžu i sa Arsenalom kod kuće.

Brus je kao fudbaler osvojio tri titule šampiona sa Junajtedom, a kao menadžer Birminigema nijednom u devet pokušaja nije uspeo da savlada bivši klub.

Poslednje kolo Premijer lige na programu je u nedelju, a sve utakmice počinju u 16 časova:

Birmingham – Blackburn

Chelsea – Bolton

Derby – Reading

Everton – Newcastle

Middlesbrough – Man City

Portsmouth – Fulham

Sunderland – Arsenal

Tottenham – Liverpool

West Ham – Aston Villa

Wigan – Man Utd

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.