Bruno spašava Pogbu?

Izvor: Sportske.net, 05.Jun.2020, 20:31

Bruno 'spašava' Pogbu?

Ostaje da vidimo kako će funkcionisati na terenu.

Pol Pogba se vratio treninzima. Francuz je imao dosta pehova sa povredama ove sezone, što je uz njegove izjave da vaga oko odlaska iz kluba, kulminiralo velikim negodovanjem navijača.

Simpatizeri sa "Old Traforda" su našli novog 'boga' u Brunu Fernandešu, ali upravo bi Portugalac mogao biti ključ Pogbinog dužeg ostanka u klubu.

Naime, francuski internacionalac koga žele Real Madrid i Juventus ima u svom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ugovoru klauzulu koja omogućava Junajted da mu produži ugovor još jednu godinu, to jest do 2022. godine.

Čelnici Junajteda se nadaju da će se kockice poklopiti, to jest da će Fernandeš i Pogba oformiti jedan od najboljih tandema u Premijer ligi, što bi možda bilo i presudno da Pogba stavi paraf i na dužu saradnju.

Ostaje da se sačeka 'restart' i vidimo kako će dvojac sarađivati na terenu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.