Izvor: B92, 14.Jul.2002, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bruno Mecu na klupi Al-Aina

Francuski fudbalski trener Bruno Mecu, koji je na upravo zavrsenom Mundijalu predvodio reprezentaciju Senegala, u narednoj sezoni sedece na klupi kluba iz Ujedinjenih Arapskih Emirata Al-Aina.

"Postigli smo dogovor sa francuskim trenerom o jednogodisnjoj saradnji i on ce preuzeti ekipu 25. jula", rekao je danas agenciji Frans pres clan predsednistva kluba Nahirat Al-Amri.

On je odbio da saopsti kolika je vrednost ugovora i potvrdio samo da je rec o sumi manjoj od milion dolara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Jedinu smetnju realizaciji ovog dogovora moze predstavljati ugovor francuskog strucnjaka sa Fudbalskom federacijom Senegala (FFS), koji istice tek u novembru 2003. godine.

Kako prenosi senegalski drzavni radio, Mecu je uputio zvanican zahtev FFS da mu "zamrzne" ugovor na deset meseci, kako bi mogao da preuzme Al-Ain, i da se nakon isteka ugovora sa klubom iz Emirata opet vrati na klupu africke selekcije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.