Bruks: Borili smo se

Izvor: MVP.rs, 16.Maj.2017, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bruks: Borili smo se

Trener Vizardsa je zadovoljan učinjenim u sezoni.

Iako su prethodne noći poraženi u polufinalu Istočne konferencije od strane Boston Seltiksa, čini se da su Vašington Vizardsi sa trenerom Skotom Bruksom ove sezone napravili pomak u odnosu na prethodne sezone. Džon Vol i Bredli Bil su na terenu počeli odlično da funkcionišu, a ostali mladi igrači su se sjajno uklopili u novi sistem trenera Bruksa.

Malo je falilo da Vizardsi izbore plasman >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << u finale Istočne konferencije, ali se čini da ekipa ima odličnu osnovu za budućnost. U razgovoru sa novinarima, Bruks je pohvalio igru Seltiksa, ali i svoje ekipe, koja se tokom sedam utakmica odlično borila.

"Mislim da je Olinik taj igrač koji je napravio razliku. Taman kada smo uhvatili priključak, kada smo im pripretili, on je bio sjajan krajem treće i početkom četvrte četvrtine. Ali, moram da odam priznanje mojim momcima. Borili su se, ne samo na ovoj utakmici, već tokom cele sezone. Sigurno je da smo sada posle pobede razočarani. Na kraju sezone, 29 ekipa će biti razočarano, a mi smo uspeli da se dugo držimo sa najboljima. Ali, ipak, napravili smo ogroman posao. Došao je novi trener, imali smo devet novih igrača i brzo smo se uklopili. Ono što je dobro u svemu ovome jeste to što još uvek imamo mnogo prostora za napredak, pa ćemo sledeće sezone biti još jači i još bolji. Sviđa mi se naša budućnost", izjavio je Bruks.

U Bilu i Volu, Vizardsi sigurno imaju svetlu budućnost. Ako uspeju da ekipu pojačaju sa još jednim superstarom, ili ako njihovi mladi igrači poput Otoa Portera Džuniora ili Kelija Ubrea Džuniora u narednoj sezoni dodatno napreduju, ekipa bi mogla ozbiljnije da napadne i titulu na Istoku.

(AP Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.