Bruka engleskih omladinaca, mediji upiru prstom u Rašforda (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Mar.2016, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bruka engleskih omladinaca, mediji upiru prstom u Rašforda (video)

Tinejdžer iz Mančester Junajteda označe je kao glavni kivac za šokantan poraz omaldinske reprezentacije Engleske od vršnjaka iz Kanade.

U20 reprezentacija Kanade je savladala mlade 'Lavove' rezultatom 2:1.

Kanađani su stekli dva gola prednosti preko Čunga i Bastosa, Čelsijeva nada Kejsi Plamer je vratio Englezima nadu da mogu da izbegnu poraz, ali ispostaviće se da je to bio samo utešni pogodak.

Engleski mediji prenose da se Markus Rašford ispromašivao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na debiju za reprezentaciju u ovoj uzrasnoj kategoriji i da je su njegovi promašaji koštali omladinsku reprezentaciju poraza.

Očekivanja javnosti nakon dva Rašforodova gola u pobedi Junajteda protiv Arsenala i nakon što je rešio mančesterski derbi su bila veća pred ovu utakmicu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.