Brozovićeva dva komada za pobedu Intera

Izvor: B92, 11.Dec.2016, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brozovićeva dva komada za pobedu Intera

Fudbaleri Intera pobedili su Đenou u Milanu rezultatom 2:0, u poslednjoj utakmici 16. kola italijanske Serije A.

Crno-plavi su se ovom pobedom popeli na osmo mesto na tabeli sa 24 boda, jednim manje od Fiorentine i četiri manje od Atalante.

Inter je do pobede doveo hrvatski reprezentativac Marselo Brozović koji je bio strelac oba gola. Mrežu gostiju načeo je u 38. minutu na asistenciju Portugalca Žoaa Marija, a isti tandem doneo je i drugi gol u 69. minutu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Što se tiče gostiju iz Đenove, srpski internacionalac Darko Lazović odigrao je celu utakmicu, dok je Nikola Ninković na terenu proveo poslednjih 33 minuta.

Đenoa je ostala na 13. mestu posle ovog poraza sa 20 bodova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sjajna partija Lazovića ostala u senci hrvatskog napadača (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 12.Dec.2016, 01:25

Bivši fudbaler Crvene zvezde Darko Lazović igra u velikoj formi u dresu Đenove, mada još jedna njegova odlična partija ovoga puta nije bila dovoljna za pobedu, niti za remi, jer su "grifoni", pomalo nesrećno, poraženi od Intera u Milanu - 2:0...Oba gola za domaći tim postigao je Hrvat Marcelo...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.