Brojke ne lažu – on je najbolji ikada VIDEO

Izvor: B92, 14.Jul.2023, 10:37

"Brojke ne lažu – on je najbolji ikada" VIDEO

Henri Sehudo je pohvalio Žozea Alda rekavši da je najbolji u istoriji pero kategorije.

Henri Sehudo je poznat po "zapaljivim" izjavama i nadimku "Triple C" koji označava borca sa zlatom iz rvanja sa Olimpijskih igara i dvostrukog šampionskog UFC pojasa.

Volkanovski je nedavno pobedio Jaira Rodrigeza i mnogi su ga naveli kao najboljeg svih vremena, a evo šta kaže Sehudo o tome:

"Da sam Volkanovski ja bih se borio sa Islamom Mahačevim sledećim i išao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << po status dvostrukog šampiona. Otišao bih tamo i izazvao samog sebe jer je već pet puta uspešno odbranio šampionski pojas. Ima još tri dok ne sruši Žozea Alda i ima najviše u istoriji pero kategorije. Ali, ako odeš kategoriju iznad i postaneš šampion lake kategorije ti si u drugoj priči. Brojke ne lažu, Aldo je najbolji svih vremena. Brojke i činjenice su tu, ne kažem da ga je nemoguće stići. Ljudi zaboravljaju vrhunske rvače koje je Aldo pobeđivao od Čeda Mendeza, preko Frenkija Edgara i ostalih", kaže Sehudo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.