Britanska teniserka: Razmišljam o poslu u supermarketu

Izvor: B92, 03.Apr.2020, 20:28

Britanska teniserka: Razmišljam o poslu u supermarketu

Pandemija koronavirusa u potpunosti je zaustavila sva takmičenja, pa tako i teniska.

Još uvek se ne zna koliko će pauza trajati, ali sama činjenica da je Vimbldon odložen prvi put još od Drugog svetskog rata, govori da je situacija ozbiljna.

Svi teniseri i teniserke su praktično ostali bez primanja, nisu u mogućnosti da zarade od učešća na turnirima, što teško pada naročito onima koji su niže rangirani i koji u karijeri nisu stigli ili uspeli da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zarade dovoljno novca.

Jedna od njih je i Naomi Broudi, 499. teniserka na WTA listi.

"Tenis je individualni sport i mi moramo da zaradimo novac; ako nismo u mogućnosti da igramo, nećemo zaraditi, prosto je", rekla je Broudi.

Ona je priznala da razmišlja o alternativnim vidovima zarade.

"Gledala sam kako rade supermarketi, posebno u početku kada su govorili da im je potrebno osoblje. Znam mnogo igrača nižeg ranga koji zapravo ne zarađuju mnogo, nemaju ušteđevinu i oni vode kampanju kako bi pokušali da dobiju neku vrstu finansijske pomoći", dodala je Broudi.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Povezane vesti

OSTALA BEZ NOVCA! Britanska teniserka: Razmišljam o poslu u supermarketu!

Izvor: Kurir, 03.Apr.2020

Pandemija koronavirusa u potpunosti je zaustavila sva sportska takmičenja, pa tako i teniska.    

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.