Brinjone slavila u superveleslalomu

Izvor: Sportske.net, 02.Feb.2020, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brinjone slavila u superveleslalomu

Italijanska skijašica Federika Brinjone pobednica je današnjeg superveleslaloma koji je u okviru Svetskog kupa vožen u ruskom skijalištu Roza Hutor.

Brinjone je do 14. pobede u karijeri stigla vremenom 1:25,33.

Drugo mesto osvojila je njena sunarodnica Sofija Godja koja je bila sporija za 0,20 sekundi, dok se na treći stepenik pobedničkog postolja popela Joana Helen iz Švajcarske koja je za pobednicom zaostala 0,34 sekunde.

U generalnom plasmanu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Svetskog kupa i dalje je ubedljivo prva Amerikanka Mikaela Šifrin sa 1.225 bodova.

Brinjone je druga sa 955 bodova, dok je na trećem mestu Slovakinja Petra Vlhova sa 830 bodova.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pantiro pobednik veleslaloma u Garmiš-Partenkirhenu

Izvor: B92, 03.Feb.2020, 10:31

Francuski skijaš Aleksi Pantiro pobednik je veleslaloma koji je u okviru Svetskog kupa održan u Garmiš-Partenkirhenu...Pantiro je slavio rezultatom 2:03,10. Ovo je bila 27. pobeda Francuza u karijeri, a četvra ove sezone...Drugo mesto sa 0,18 sekundi zaostatka osvojio je Loik Mejlar iz Švajcarske,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.