Briga pred El Klasiko: Da li rizikovati sa Mesijem?

Izvor: Mondo, 04.Feb.2019, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Briga pred "El Klasiko": Da li rizikovati sa Mesijem?

Argentinac je ipak ozbiljnije povređen nego što se činilo.

Foto: Tanjug/AP/Manu Fernandez

U uzbudljivom remiju protiv Valensije (2:2), Lionel Mesi je u jednom trenutku morao da napusti igru zbog bola u nozi. Stadion je strepeo, a lekari su mu brzo pružili pomoć, pa je Argentinac zatražio dozvolu sudije da se vrati na teren.

Iako se činilo da neće biti straha ni neizvesnosti oko njegovog nastupa u predstojećem, prvom meču polufinala Kupa >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kralja protiv Real Madrida na Nou Kampu (sreda, 21 čas), prvi dan nove nedelje doneo je brigu u "Blaugranu".

Prema informacijama novinara u Španiji, Mesi u ponedeljak ujutru nije trenirao.

"Uprkos početnom optimizmu u Barseloni, njegov nastup na Nou Kampu protiv Reala je veoma doveden u pitanje", objavio je dopisnik američkog portala "ESPN" iz Španije.

Prema informacijama španskog lista "AS", Mesi je osećao bol kada je u ponedeljak došao u klupski trening centar, pa su detaljni testovi odloženi za utorak.

"Trener Barselone Ernesto Valverder moraće da priča sa igračem i zajedno će doneti odluku. Kalendar takmičenja je veoma zahtevan i ne žele da rizikuju zdravlje najboljeg fudbalera na svetu", objavio je "AS".

Dakle, više informacija o nastupu Argentinca moglo bi da bude poznato za oko 24 sata. Nije potrebno objašnjavati koliko Mesijeva povreda butnog mišića može da oslabi Barselonu u kup utakmici, kojom će Katalonci nastaviti odbranu i tog trofeja.

Interesanatno je da je Leo postigao čak 26 golova protiv Reala, ali nijedan u kupu kralja.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.