Izvor: Blic, 20.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Briga (ih) za Zvonka

Dramatična bitka života Zvonka Milojevića, nekadašnjeg golmana Crvene zvezde i fudbalske reprezentacije, posle teške saobraćajne nesreće u Nemačkoj mogla je da se skoro iz minuta u minut prati u svim medijima. Zapravo, na svim, osim na sajtovima - „www.fc-redstar.net" i „www.fss.org.yu"!?

Protekli dani za Milojevićevu porodicu, prijatelje i poštovaoce, su bili dugi kao vekovi. I oni nisu bili sami. Čelnici Anderlehta i Lokerena su priskočili u pomoć. Njihovi ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bili su na klinici u Ahenu, strepeli, ohrabrivali i izrazili spremnost da snose troškove lečenja i rehabilitacije (daće Bog da do toga dođe) u najcenjenijim neurohirurškim klinikama Belgije.

Da podsetimo, Zvonko je branio Crvenu zvezdu u 203 utakmice za šest sezona i u svojoj kolekciji trofeja ima i najvredniji -Interkontinentalni kup osvojen 1991. u Tokiju.

Ljudski život nema cenu niti vremensku odrednicu, ali u Crvenoj zvezdi i u Fudbalskom savezu Srbije na to su, izgleda, zaboravili.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.