Bret Blizard završio karijeru

Izvor: B92, 11.Avg.2019, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bret Blizard završio karijeru

Bret Blizard američki košarkaš sa italijanskim pasošem odlučio je da okonča igračku karijeru.

Posle 16 godina košarke, nekadašnji as Ređo Emilije, Virtusa i Fortituda odlučio je da stavi tačku na profesionalno igranje košarke i posveti se porodici.

Blizard je imao impozantnu koledž karijeru pre dolaska u Evropu pošto je za UNC Vilmington postigao 2144 poena i dan danas je najbolji strelac tog tima.

"I dalje imam taj slatko-kiseli ukus kada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << razmišljam o svojoj košarkaškoj karijeri, ali nakon uzimanja u obzir svih raspoloživih opcija supruga i ja smo odlučili da je za našu porodicu najbolje da prestanem da se bavim profesionalnim igranjem košarke", poručio je Bret Blizard.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.