Brejk Jute u Hjustonu (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Maj.2018, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brejk Jute u Hjustonu (VIDEO)

Neće to ići lako, sjajna Juta uzvratila najboljem timu regularnog dela lige, 116:108 i serija se seli na jedno od najtežih gostovanja za sve timove u ligi...

Sve je bilo drugačije u odnosu na prvi meč polufinala. Podsetimo, na startu su Roketsi pregazili Jutu u prvom poluvremenu, bilo na +25 veoma rano i bez problema priveli meč kraju.

Ali, noćas smo videli Jutu koja je uzvratila, prava pesnica u lice favorita i najboljeg tima regularnog dela. Džon Ingls je odigrao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << meč karijere, ubacio 27 poena, sasuo sedam trojki, Donovan Mičel je dao 17 koševa, ali je imao 11 asistencija, takođe rekord karijere.

"Džezeri" su dominirali u poslednjoj četvrtini, utišali bučnu dvoranu u Teksasu i poravnali na 1:1. Brejk koji je iskreno malo ko očekivao.

Harden je ubacio 32 poena za Hjuston, ali uz loš šut, Kris Pol dodao 23, Roketsi su pogodili samo 10 trojki iz 37 pokušaja, kada ne radi njihovo glavno oružje, u problemima su, jasno se videlo sinoć.

Procenti su bili na strani Jute, trojke su šutirali blizu 50%, njihova klupa, tačnije Krauder, Burks i Eksum je ubacila čak 41 poen.

Stvari su odjednom postale komplikovane, serija se seli u Solt Lejk Siti, u "Vivint Smart Houm Arenu", gde je vrlo teško pobediti.

Uostalom, pitaje Jutinu prethodnu žrtvu, Oklahomu, oni su tamo izgubili sva tri meča u prvom kolu. Hjustonu neće biti nimalo lako u ovoj seriji...

Dvostruki razlog za slavlje ima pomoćni trener Jute, naš Igor Kokoškov koji je ušao u istoriju NBA lige.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.