Izvor: MozzartSport.com, 24.Okt.2020, 08:46

Brejdi pravi Tim snova: Stiže i Braun

Iznenađujuća vest "preko bare" - veteran će pojačati pakleni napad Tampa Beja

Puče bomba u SAD! Jedan od najboljih risivera u prethodnoj deceniji Antonio Braun potpisaće jednogodišnji ugovor sa Tampom. Kvoterbek Bakanirsa Tom Brejdi imaće novo oružje u borbi za Superboul.

Braun je slobodan igrač od oktobra prošle godine. Posle rastanka sa Pitsburg Stilersima stigao je u Ouklend, ali nije odigrao nijedan meč za Rejdese zbog sukoba sa trenerom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Džonom Grudenom i generalnim menadžerom Majkom Mejokom.

Potpisao je za Nju Ingland Petriotse, odigrao jedan samo jedan meč za slavnu franšizu, uhvatio tačdaun pas od Brejdija u duelu sa Majamijem na Floridi, ali je posle te utakmice dobio otkaz. Nisu hteli u Petriotsima da rizikuju sa Braunom protiv koga se vode nekoliko krivičnih postupaka, između ostalog najteže je za silovanje. Bivša fitnes instruktorka i lični trener optužila je asa da ju je seksualno zlostavljao.

Pre početka šampionata, rukovodstvo NFL-a kaznilo je „Tač“ Brauna sa osam mečeva suspenzije. On pravo stiče da igra za novi klub u devetoj nedelji kada u grad na Floridi stiže Nju Orleans Sejnts, divizijski ival sa Juga NFC-a.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Braun dolazi u već pakleni napad Tampe. Brejdi se okružio sa sjajnim hvatačima. Bakanirsi imaju najbolji tandem risivera u ligi Majka Evansa i Krisa Godvina, uz verovatno najboljeg tajt enda svih vremena Roba Gronkovskog. Braun se vraćaposle godinu dana pauze, ali nema sumnje da je vredno trenirao. Ej Bi je "Kristijano Ronaldo NFL-a", neko ko je fanatik kada je u pitanju trening i fizička sprema.

KVOTA U MOZZARTU DA ĆE TAMPA BEJ DA OSVOJI TITULU JE 12.00.

Pre nekoliko dana bio je blizu Sijetla, pre toga je "flertovao" s Baltimorom, ali je odlučio da prihvati ponudu Tampe i priključi se jednom od favorita za trofej Vinsa Lombardija ove sezone. U bogatoj karijeri, Braun nikada nije igrao Superboul iako je bio deo fantastičnog trija Pitsburg Stilersa BBB sa Benom Rotlisbergerom i Lejvionom Belom.

Bakanirsi posle šest kola imaju skor 4-2, a prethodne nedelje razbili su na svom stadionu do tada neporaženi Grin Bej sa 38:10. Tada je u odbrana Tampe razbila napad Erona Rodžersa. Braun treba da prođe Kovid protokol, a onda i potpiše ugovor. Narednog meseca biće još jedna karika u napadu čete Brusa Erijansa. Tampa u nedelju (21.05) igra u Las Vegasu protiv Rejdersa meč sedmog vikenda NFL šampionata.

Brejdi i Braun – drugi put u istom timu. Spektakl je zagarantovan.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.