Bregar posle plasmana na SP: Verujem da će biti još bolje

Izvor: B92, 21.Apr.2021, 22:11

Bregar posle plasmana na SP: Verujem da će biti još bolje

Selektor ženske rukometne reprezentacije Uroš Bregar rekao je da njegova ekipa ima "dobro postavljene temelje" i da veruje da će u budućnosti igrati još bolje.

"Čestitam devojkama jer su dale sve od sebe i igrale kako su najbolje mogle. Ova reprezentacija ima dobro postavljene temelje, u junu ćemo ponovo biti na okupu sedam dana, tako da verujem da će biti još bolje. Čeka nas puno rada", rekao je Bregar, prenosi Rukometni savez Srbije.

Rukometašice >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbije plasirale su se danas na Svetsko prvenstvo pošto su i u Beogradu, u revanš meču baraža, pobedile selekciju Slovačke sa 32:25.

U prvom meču baraža, Srbija je na gostovanju savladali Slovačku sa 26:19.

"Ovaj meč je bio repriza prvog susreta. Promašili smo mnogo zicera u prvom poluvremenu, u nastavku sam tražio bržu igru. Nastavićemo da radimo i da se trudimo dalje, da igramo brži rukomet", rekao je selektor Srbije.

Kapiten Кatarina Кrpež Šlezak, koja je na današnjem meču postigla sedam golova, rekla je da su ona i njene saigračice presrećne jer su ostvarile ono što su želele.

"Imamo novi sistem, u prvoj utakmici nije bilo tako dobro, mislim da smo se poboljšale u drugoj. Istina je da ima još da se radi, ali veliki je korak što smo se plasirale i nadam se da ćemo korak po korak usavršiti igru", rekla je Krpež-Šlezak.

"Ja sam prezadovoljna, utisci su sjajni što i devojke pokazuju, atmosfera je odlična, jednostavno - presrećne smo", istakla je ona.

I Sanja Radosavljević je navela da je njena ekipa odigrala dobro, ali da uvek može bolje.

"Ova druga utakmica je bila malo bolja, ali nismo pokazale sve što znamo i što najbolje možemo", rekla je ona.

Svetsko prvenstvo se igra u septembru u Španiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.