Bredli, HEROJ večeri! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2016, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bredli, HEROJ večeri! (video)

Iako je sam tok utakmice između Sanderlenda i Evertona obeležio trostruki strelac Lukaku, istinski heroj ovog susreta je petogodišnji dečak Bredli, koji se leči od kancera i koji je večeras dobio ovacije čitavog stadiona.

O samoj utakmici, koju je Everton dobio golovima Lukakua sa 3:0 možete da čitate OVDE, a u prilogu možete da vidite kako je pred početak meča ceo stadion pozdravio malog Bredlija, koji je pri izlasku na teren predvodio domaću ekipu na čelu sa Džermejnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Defoom.

Za Bredlijevo lečenje neophodno je 700.000 funti, a humanitarnoj akciji za prikupljanje ovih sredstava dao je i Everton, uplatom od 200.000 funti u ovu svrhu.

WATCH: This what football is all about. Jermain Defoe leading a young boy out to a moment he won't forget. #MNF https://t.co/ivMbS6ziq2

— Sky Sports MNF ⚽️ (@SkySportsMNF) September 12, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.