Brazilci tvrde da su videli vanzemaljce - onda se javio Piter Krauč (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2024, 20:02

Brazilci tvrde da su videli vanzemaljce - onda se javio Piter Krauč (VIDEO)

Krajnje simpatična šala nekadašnjeg fudbalera izuzetne visine.

Snimak iz Brazila širi se internetom. Navodno su planinari uočili vanzemaljce visoke tri metra u brdima dok su bili u šetnji.

Video je na Tviteru objavio britanski Metro, a komentarisao ga je nekadašnji engleski reprezentativac i igrač Liverpula, Totenhema i Portsmuta - Piter Krauč.

- Bili smo na porodičnom odmoru. Molim vas da poštujete našu privatnost dok smo na godišnjem - napisao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Krauč na Tviteru i dobio više od 250 hiljada lajkova na tu šaljivu objavu.

Hikers have taken footage of what they believe are ‘aliens' in Brazil

They said they moved very quickly and seemed to be around 10ft tall pic.twitter.com/3bkoupIURQ

— Metro (@MetroUK) January 10, 2024

Krauč (42) je poznat po sličnim komentarima na društvenim mrežama, ali i u studijima, gde povremeno radi kao gost komentator.

Podsetimo, u pitanju je nekadašnji špic poznat po svojoj visini koja iznosi dva metra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.