Brazilci tvrde: Liverpul krade Firmina Junajtedu, plata već dogovorena?!

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jun.2015, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazilci tvrde: Liverpul krade Firmina Junajtedu, plata već dogovorena?!

Jedni pregovarali s klubom, drugi s igračem

Delovalo je u jednom trenutku kao da je sve završeno, kao da više ne postoji ni najmanja dileme gde će novopečeni reprezentativac Brazilac Roberto Firmino, no međutim...

Poslednje informacije koje donosi najčitaniji brazilski sportski portal globoesporte.globo.com kažu da je došlo do velikog zaokreta i da je sada Liverpul najbliži potpisivanju sjajnog veziste. Da podsetimo, Mančester junajted je praktično >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sve bio dogovorio sa Hofenhajmom, ali ljudi sa Enfilda očigledno u isto vreme radili su na ubeđivanju samog igrača, što je dalo određene rezultate.

Prema istom izvoru Firmino je navodno dogovorio lične uslove sa Redsima, tako da sada preostaje da Hofenhajm pristane na ponudu koju engelski klub verovatno već uveliko priprema. Liverpul je poslednjih sezona sklon da se dobro "otvori", tako da bi trebalo očekivati da Junajtedovih 13.000.000 funti, na koliko je Hof pristao, bude lagano premašeno.

Nema sumnje da bi jedan ovakav transfer, nakon nekih, u najmanju ruku čudnih poteza Brendana Rodžersa i uprave, konačno razgalio navijače Liverpula željnih zvučnih pojačanja i vrhunskih rezultata.

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.