Brazilci su počeli da broje godine kao Afrikanci

Izvor: B92, 18.Jan.2024, 16:24

"Brazilci su počeli da broje godine kao Afrikanci"

Italijanski Torino želi da u svoje redove dovede brazilskog levog beka Kujabana iz Gremija.

Vest ne bi privukla neku preterano veću pažnju da Fabricio Romano nije objavio fotografiju igrača.

Njegovi pratioci su bili šokirani kada su pročitali da Brazilac ima samo 20 godina.

Fudbaler punog imena Luis Eduardo Soareš da Silva ne deluje da je rođen 2003. godine, te su se ispod Romanove objave redali komentari o njegovom izgledu.


>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Nema šanse da ovaj ima 20 godina"
, "On ima više od 40", "Siguran sam da farba kosu", "Možda si mislio napisati da je rođen 1993", "I Brazilci su počeli da broje godine kao Afrikanci", "Pa nije iz Afrike da je 2003.", "Izgleda poput mog dede", "Ovako izgledaju 20-godišnji Brazilci?", "Ja kao Afrikanac ne dovodim u pitanje nečije godine, ali čoveče...", "Izgleda kao brat Samujela Etoa", "Ronaldo je 1985. godište, a izgleda mlađe od ovoga", "Čovek je stariji od Tijaga Silve", samo su neki od komentara

Inače, Torino je za Kujabana ponudio 1,5 miliona evra plus bonuse, a ukoliko ne bude nekih iznenađenja, fudbaler koji je ove sezone u 22 utakmice upisao četiri gola i asistenciju će postati novi član "bikova".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.