Izvor: MozzartSport.com, 06.Jul.2020, 11:35

Brazilci potpisali za Borac, jedan će na pozajmicu

Štoper odlazi na Zlatibor sa ostatkom ekipe

Banjalučki Borac je dugo bio jedan od najvećih kandidata za titulu u Premijer ligi Bosne u prošloj sezoni. Međutim, nekadašnji osvajač Kupa Jugoslavije popustio je uoči pandemije virusa korona, izgubio neke bitne mečeve, i „pomogao“ Sarajevu da prvo prođe kroz cilj.

Ipak, u Banjaluci ne odustaju i nadaju se da će više uspeha imati naredne godine. Borac je angažovao već dva pojačanje i to iz Brazilava. Defanzivac >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Daglas Nonato Oliveira Kruz (22) i krilni napadač Klarismario Santos Rodrigez (18), koji su proteklih desetak dana bili na probi, potpisaće ugovor sa Borcem, potvrdio je za "Glas Srpske" predsednik banjalučkog premijerligaša Vico Zeljković.

Stariji Kruz će odmah biti priključen prvom timu. On će sa ostatkom banjalučke ekspedicie krenuti na Zlatibor, dok će Santos koji se istakao u kontrolnoj utakmici između „Crvenih“ i Belih“, biti poslat na pozajmicu u tabor nekog od prvoligaša iz Republike Srpske. Biće na oku ljudima iz Borca i imati mogućnost da pokađe da je sazreo za velike domete.

"Odlučili smo se na ovaj korak, jer nam u ovom trenutku deficitarniji na poziciji štopera, dok u smo u vrhu napada adekvatno popunjeni. Što se tiče Marka Brtana, on će posle lekarskih pregleda i testa na virus korona potpisati ugovor na godinu plus godinu i putovaće sa ekipom u sredu ujutro na Zlatibor", rekao je Zeljković za pomenuti list.

Borčevi fudbaleri će na Zlatiboru biti od 8. do 22. jula, a za to vreme odigraće pet kontrolnih utakmica.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.