Brazilac stiže u PSŽ

Izvor: B92, 25.Dec.2023, 00:51

Brazilac stiže u PSŽ

Fudbaler Sao Paula Lukas Lopes Beraldo dogovorio je prelazak u Pari Sen Žermen, prenose francuski mediji.

Beraldo (20) je član mlade reprezentacije Brazila, a ove godine je odigrao 48 mečeva za Sao Paulo i postigao je jedan gol. On igra na poziciji štopera.

Francuski mediji navode da bi mladi brazilski fudbaler početkom naredne godine trebalo da potpiše ugovor sa Pari Sen Žermenom.

Sao Paulo bi za ovaj transfer trebalo da dobije obeštećenje od 20 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << evra. Beraldo bi u redovima šampiona Francuske trebalo da zameni Presnela Kimpembea, koji je trenutno van terena zbog povrede.

Klub iz Pariza na poziciji štopera ima Markinjosa, Lukasa Ernandeza i Milana Škrinjara. PSŽ se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli francuskog prvenstva sa 40 bodova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.