Brazilac se nada povratku na Meacu!

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2019, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazilac se nada povratku na "Meacu"!

"Gabigol" nikako da dobije pravu priliku u Interu.

Od kada je prešao u redove "Neroazura" iz Santosa za sumu od 35 miliona evra 2016. godine Gabriel Barbosa nije uspeo da se ustali u prvu postavu tima iz Milana.

Naredne sezone je provodio na pozajmicama u Benfiki, Santosu i sada Flamengu.

Prethodne sezone u Santosu je 42 utakmice i postigao osamnaest golova, ali uprava sa "Meace" je odlučila da ga ponovo vrati u Brazil.

Međutim, mladi napadač >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ne gubi nadu.

"Nisam imao mnogo šansi da pokažem šta znam, ali je Inter ipak produžio ugovor sa mnom što znači da veruju u mene. Još uvek sam mlad, imam samo 22 godine i još mnogo što šta da pokažem"

"Sada sam koncentrisan samo na Flamengo. Odluku o prelasku sam doneo sa porodicom, srećan sam. Nisam se čuo ni sa kim iz Santosa posle prošle sezone, ni sa predsednikom tako da je ta priča završena", izjavio je "Gabigol" za Globosport.

Mladi Brazilac je na pozajmici sve do početka naredne godine.

Pitanje da li će se za njega ikada naći mesta na "Meaci" i pružiti prilika koju svakako zaslužuje.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.