Brazilac sa Dragaa meta Real Madrida!

Izvor: Sportske.net, 18.Jan.2019, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazilac sa "Dragaa" meta Real Madrida!

Posle samo jedne sezone u Evropi cena mu se udesetostručila.

Madridski klub traži pojačanja u januaru. Pored povređenog Benzeme i traženje njegove zamene fokus je i na pojačavanju zadnje linije.

Rafael Varan i Valjeho,  štoperi "Los Blankosa" često muku muče sa povredama te su čelnici kluba iz Madrida prinuđeni da traže rezervne opcije.

Meta je odabrana - Eder Militao!

Mladi Brazilac je prošlog leta došao na "Zmajevo gnezdo" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz Sao Paola za sumu od 4 miliona evra.

Odigrao je 24 utakmica za portugalski klub uspevši da zabeleži po dva gola i asistencije, ono što je impresivno jeste da mladi štoper već četiri meseca zaredom osvaja nagradu za najboljeg štopera lige!

 EPA-EFE/JOSE COELHO

Dvadesetjednogodišnji štoper ima u svom ugovoru januarsku otkupnu klauzulu od 50 miliona evra dok će se na leto povećati na neverovatnih 75 miliona evra!

Đuliano Bertolući agent igrača se obratio povodom ovih transfer spekulacija.

"Ne postoji mogućnost da će Militao tražiti novi klub u januaru mesecu. Međutim, ne želimo da odbijemo interesovanje Real Madrida za transfer na leto", izjavio je Bertolući za španski AS.

Za mladog štopera je poznato i interesovanje engleskog Mančester Junajteda.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.