Brazilac napustio Barselonu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2019, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazilac napustio Barselonu! (foto)

Ostaje u Primeri.

Dvadesetšestogodišnji vezni igrač je igrao na sva tri meča u Primeri za Barselonu. Utakmicu trećeg kola je čak i počeo u napadu sa Grizmanom, ali nije uspeo da zabeleži kvalitetnu partiju.

Danas je potvrđeno, u smiraj prelaznog roka Selta Vigo je ponudila Kataloncima jednogodišnju pozajmicu što je klub sa "Nou Kampa" prihvatio. Tim iz Viga će pored plaćanja ugovora izdvojiti i dodatnih 1.5 miliona evra za pomenuti dogovor.

Rafinja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je dete Barselone, već je igrao za Seltu u sezoni 2013/2014 kao takođe pozajmljeni igrač. Posle te sezone je i dobio osetniju priliku na "Kamp Nou", videćemo da li će repriza toga pomoći veznjaku da se vrati u pravu formu.

ISTO

VAI

DE

CORAZÓN 💙#RafinhaVolveaCasa #IstoVaiDeCorazón pic.twitter.com/hZApR0Eew9

— RC Celta (@RCCelta) September 2, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.