Brazil razmatra prijateljsku sa Srbijom

Izvor: Mondo, 10.Dec.2018, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazil razmatra prijateljsku sa Srbijom

Petostruki šampion sveta traži protivnika za mart. "Orlovi" su jedni od kandidata.

Foto: Guliver/Getty images/Pete Norton

Fudbalska reprezentacija Brazila traži protivnika za prijateljsku utakmicu u martu, a tamošnji mediji pišu da je jedan od deset "ponuđenih" kandidata i "A" selekcija Srbije.

"Kompanija koja organizuje prijateljske utakmice brazilske reprezentacije sarađuje sa deset evropskih timova. Od razmotrenih, trenutno samo Nemačka ispunjava >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zahteve selektora Titea, dok je Danska već poslala poruku da ne želi da igra", piše portal "Globoesporte".

Prema istom izvoru, Brazilcima su ponuđene ove reprezentacije:

- Danska (10. na rang listi FIFA)

- Nemačka (16)

- Vels (19)

- Srbija (29)

- Republika Irska (42)

- Estonija (96)

- Azerbejdžan (107)

- "Kosovo" (131)

- Litvanija (133)

- Gibraltar (194)

Foto: MN Press

Brazilci od Svetskog prvenstva nisu igrali protiv evropske reprezentacije, a Tite smatra da je to neophodno da bi se njegov tim na pravi način spremio za kontinentalni turnir Kopa Amerika, zakazan za jun.

Ono što Brazilu ne ide u prilog su evropske kvalifikacije, jer će prve dve runde biti odigrane 21. i 23. marta, odnosno 24. i 26.

"Orlovi" će biti slobodni za prvi martovski termin, pa ostaje da se vidi da li će rivali sa nedavnog Mundijala ponovo izaći jedni pred druge na terenu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.