Brazil ostao bez centarfora

Izvor: B92, 04.Dec.2022, 14:31

Brazil ostao bez centarfora

Fudbaler Arsenala i brazilski reprezentativac Gabrijel Žezus odsustvovaće sa terena najmanje tri meseca zbog operacije kolena.

Žezus je povredio koleno na meču sa Kamerunom (0:1) u trećem kolu grupe G na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Na ovom duelu se povredio i Alek Teljes, dok se Nejmar van terena od meča sa Srbijom.

Britanski mediji navode da je Žezus prva zamena Rišarlisonu, a fudbaler Arsenala je za Brazil odigrao 59 utakmica i postigao je 19 golova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
On je u letnjem prelaznom roku stigao u Arsenal iz Mančester sitija za 52 miliona evra.

Za Arsenal je postigao pet golova i imao je šest asistencija, a zbog operacije kolena moraće da propusti najmanje 12 utakmica svog kluba u Premijer ligi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Udarac za Brazil na SP u Kataru: Bez napadača do kraja prvenstva!

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 04.Dec.2022

Kakav peh za ovu selekciju Fudbaler Arsenala i brazilski reprezentativac Gabrijel Žesus odsustvovaće sa terena najmanje tri meseca zbog operacije kolena, prenose britanski mediji. Žezus je povredio koleno na meču sa Kamerunom (0:1) u trećem kolu grupe G na Svetskom prvenstvu u Kataru. Na ovom...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.