Brazil nastavlja s istom okosnicom

Izvor: Vesti-online.com, 17.Avg.2018, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazil nastavlja s istom okosnicom

Za prijateljske mečeve sa SAD (7. septembar) i Salvadorom (11. septembar) neće ipak biti Realove radilice Marsela.

Prošao je i četvrti mundijal na kojem Brazil nije osvojio titulu svetskog prvaka, ali mora se dalje. Selektor Tite je preživeo iako su uvek najviše pretenzije pale u vodu posle poraza u Rusiji u četvrtfinalu protiv Belgije.

Brazilci će protiv Amerikanaca igrati u Nju Džersiju, a protiv Salvadora u blizini Vašingtona. Na spisku su sledeći igrači: >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << golmani - Alison (Liverpul), Ugo (Flamengo), Neto (Valensija), odbrana - Fagner (Korintijans), Fabinjo (Liverpul), Aleks Sandro (Juventus), Felipe Luis (Atletiko Madrid), Dede (Kruzeiro), Felipe (Porto), Markinjos, Tijago Silva (obojica Pari Sen Žermen), sredina terena - Kazemiro (Real), Andreas Pereira, Fred (obojica Mančester junajted), Kutinjo, Artur (obojica Barselona), Lukas Paketa (Flamengo), Renato Augusto (Peking), napad - Vilijan (Čelzi), Daglas Kosta (Juventus), Everton (Gremio), Firmino (Liverpul), Pedro (Fluminense), Nejmar (Pari Sen Žermen).

Među nekoliko igrača iz brazilskog prvenstva koje je u toku pozvan je i half Kruzeira Dede, koji se vraća u nacionalni tim posle pet godina. Više prostora za dokazivanje trebalo bi da dobije i Artur, 22-godišnji vezista koji je ovog leta došao u Barselonu iz Gremija.

Od 2012. pa do sledećeg mundijala, koji je 2022. u Kataru, sponzor svih prijateljskih utakmica Brazila je američki automobilski gigant "Ševrolet".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.