Brazil dobro plaća gol u prvom poluvremenu

Izvor: MozzartSport.com, 01.Avg.2017, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazil dobro plaća gol u prvom poluvremenu

Figueirense i Žuventud sa kvotom 1,48

Da nije jednostavno pogoditi igru 1ug 1+ uverili smo se pre nekoliko dana, kada su od četiri "unapred zaokružena" para dva prodala. Danas se nadamo boljem izdanju, odnosno perfektnom učinku i - dobitku!

Prvi meč koji izdvajamo iz ponude je okršaj Lotea i Paderborna... Stari znanci iz nemačke treće lige umeju da budu prilično raspoloženi kada se sretnu, o čemu svedoči i podatak da je na sva četiri duela pao traženi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << gol u prvom poluvremenu. I ne samo to, već je na četiri pomenuta poluvremena viđeno 10 golova (prosečno 2,5)!

Dalje, Narva i Kalju ne igraju bog zna koliko interesantne utakmice, međutim, kako je poznato da gosti moraju da slave ukoliko žele da pobegnu od Infoneta iz Talina i osiguraju se na trećoj poziciji na tabeli, treba očekivati nešto ofanzivniji fudbal i naravno gol do odlaska na odmor.

Poslednja dva meča izabrali smo iz "noćne" Serije B, u kladilačkom svetu poznatije kao Brazil 2...

Gvarani je raspucan u poslednje vreme, suvereno korača ka elitnom društvu, a pošto ide na noge nejakom Luverdenseu trebalo bi naplatiti ofanzivni potencijal popularnih Indijanaca. Figueirense i Žuventud tradicionalno zapinju u prvom poluvremenu, godinama unazad poštuju tip zbog kojeg je ova bet analiza i nastala.

Ništa nam drugo ne preostaje, nego da sastavimo tiet i poželimo sreću!

Klikom na link KLADI SE sačekaće vas sastavljen tiket na sajtu mozzartbet.com. Možete ga uplatiti "celog", a možete i skinuti utakmice za koje niste sigurni da će proći, ili dodati one koje mi nismo ubacili, a koji su vama u fokusu. U tom slučaju, nadamo se da ćete u komentaru ostaviti par i tip koji predlažete, kako biste pomogli i drugim kladiocima.

(FOTO: Shutterstock)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.