Izvor: MozzartSport.com, 06.Jul.2021, 01:55

Brazil 3: Figeirense opet pucao ćorcima, Mateus Silva za trijumf Ituana

Veliki favorit Serije C već četiri meča u nizu ne zna za pobedu...

Figeirense ponovo nije postigao gol - to je sada post od 180 minuta. I Figeirense nije dobio ni četvfrti meč u nizu. Jedan od favorita za ulazak u viši rang nastavio je da posrće u brazilskoj Seriji C. Noćas, u veoma tvrdom i neizvesnom susretu, na gostovanju Ituanu, poraz - 0:1.

Nakon šest rundi Figeirense ostaje na samo jednoj pobedi i tri postignuta gola?!

Od ovog tima očekivalo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se neuporedivo više, pa čak i da se prošeta do Serije B, imajući u vidu da u sastavu ima nekoliko veoma "jakih" imena, poput nekadašnjeg veziste Sao Paula, Santosa, Palmeirasa i reprezentacije Brazila - Aruke; nekadašnjeg beka Intera i Čelsija - Valasa Oliveire; štopera Siona - Paula Rikarda; napadača Rome i Udinezea - Markinja, te Evertona Santosa koji je svojevremeno nosio dres Pari Sen Žermena.

Jesu u pitanju listom veterani, međutim verovalo se da bi u Seriji C trebalo da prave ozbiljnu razliku. Od toga za sada jedno veliko ništa.

Noćašnji mini-derbi grupe B rešio je pogotkom Mateus Silva u osam minuta pre kraja utakmice.

BRAZIL 3 – 6. KOLO

GRUPA A

Subota

Ferovijario – Volta Redonda 1:1 (0:0)

Manaus – Jasuipense 1:1 (0:1)

Tombense – Botafogo PB 2:0 (1:0)

Nedelja

Santa Kruz – Pajsandu 1:2 (0:1)

AE Altos – Floresta 0:1 (0:0)

GRUPA B

Subota

Oeste – Ipiranga 2:4 (1:3)

Novorizontino – Botafogo SP 1:0 (0:0)

Nedelja

Sao Hoze – Mirasol 2:1 (0:1)

Krisijuma – Parana 2:0 (0:0)

Ponedeljak

Ituano - Figeirense 1:0 (0:0)

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.