Bravo ima rok trajanja - Siti sprema ponudu za novog čuvara mreže!

Izvor: Sportske.net, 18.Jan.2017, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bravo ima "rok trajanja" - Siti sprema ponudu za novog čuvara mreže!

Kako specijalizovani portal "Gol" prenosi, "Građani" dovode dugoročno rešenje za mesto među stativama.

Klaudio Bravo nije upravdao uložena sredstva, iako je došao na nalog Pepa Gvardiole nije se najbolje snašao, u poslednjem meču u kom je stajao na golu "Građana" primio je četiri gola od Evertona, makar dva idu na njegovu dušu.

Mnogi bi od naredne sezone voleli da na golu Sitija vide Džoa Harta, koji je čini se neopravdano otpisan od strane španskog stručnjaka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali se po svemu sudeći to neće dogoditi.

Mančester siti je spreman da dovede novo pojačanje na mestu među stativama, spremni su da pregovaraju sa Atletiko Madridom oko angažovanja njihovog čuvara mreže Jana Oblaka.

Ipak, to se neće dogoditi u januaru, čini se da je borba za titulu ove sezone izgubljena, pa će se Gvardiola do kraja tekuće takmičarske godine osloniti na iskusne čuvare koje ima na raspolaganju (Bravo, Kabaljero).

Oblak je izrastao u jednog od najboljih golmana Evrope, nasledio je Tiba Kurtou na "Kalderonu" a pokazalo se da uprava Atletika nije mogla da nađe bolju zamenu za Belgijanca koji je iz Čelsija istisnuo iskusnog Pitera Čeha.

Slovenac je trenutno povređen, van stroja će biti do kraja februara, a već je poznato da je na meti nekoliko engleskih klubova. Sitiju je čini se mesto među stativama najkritičnije, te ne bi začudilo da na adresu "Jorgandžija" stigne "bezobrazna" ponuda sa "Etihada".

Otkupna klauzula koja stoji u ugovoru sjajnog čuvara mreže Atletiko Madrida je 100 miliona evra, videćemo da li će "Građani" jednostavno platiti tu svotu ili će sa nešto manjom pokušati da odobrovolje upravu kluba sa "Visente Kalderona" da im dozvoli da pregovaraju sa Oblakom.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.