Bravo Srbijo!

Izvor: MVP.rs, 13.Avg.2016, 02:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bravo Srbijo!

Drim tim je osetio najveći otpor do sada.

Reprezentacija Srbije je doživela treći vezani poraz na Olimpijskim igrama u Rio De Žaneiru. Bolja od Orlova je bila selekcija Sjedinjenih Američkih Država rezultatom 94:91. Izabranici Aleksandra Đorđevića su pružili najveći otpor Drim timu u dosadašnjem toku turnira, pa se ovaj izgubljeni meč ne može okarakterisati kao neuspeh. Naprotiv.

Nakon teških utakmica sa Australijom i Francuskom, Srbija je odigrala >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << opušteno, za svoju dušu, vratila se u pravi ritam i u poslednjem kolu A grupe bi trebalo da ima lak posao sa Kinom. Pobedom u tom meču Orlovi bi obezbedili plasman među osam najboljih ekipa, što je bio primarni cilj pred polazak na Igre. A, nakon toga u jednom meču, koji znači polufinale, je sve moguće.

Uskoro opširnije...

SAD - Srbija 94:91 (27:15, 23:26, 22:21, 22:29)

SAD: Batler, Durent, Džordan, Lauri, Barns, Derozan, Irving, Tompson, Kazns, Džordž, Grin, Entoni. Trener: Majk Šaševski

Srbija: Teodosić, Simonović, Bogdanović, Marković, Kalinić, Nedović, Birčević, Raduljica, Jokić, Štimac, Jović, Mačvan. Trener: Aleksandar Đorđević

(foto: FIBA)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.