Bravo! Kristijano Ronaldo za život malene Sofije!

Izvor: Sportske.net, 19.Maj.2020, 17:06

Bravo! Kristijano Ronaldo za život malene Sofije!

Kristijano Ronaldo je odlučio da pomogne devojčici u Srbiji.

Sofija Markuljević (2019) boluje od teške bolesti i Kristijano Ronaldo je jedan u nizu koji želi da pomogne. Zapravo, on je to već učinio.

Ronaldo je poklonio dres koji je nosio u utakmici protiv Milana 11. novembra 2018. godine ocu malene Sofije kojoj je potrebno lečenje u inostranstvu.





"U celoj ovoj situaciji koristim sva poznanstva i kontakte >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koje imam pa sam kontaktirao i jednog prijatelja koji živi u Nemačkoj i poznaje Kristijana. Zatražio mu je bilo šta što bi moglo da pomogne prikupljanju novca, a on je odlučio da pošalje jedan od svojih dresova. Nažalost, sam dres nije dovoljan da skupimo koliko treba, daleko od toga, ali zahvalni smo za svaku pomoć i pruženu ruku", rekao je otac Stefan za srpski portal o Juventusu.

Taj dres će biti na aukciji još 24 dana, pa svako ko želi da ga kupi može da se nadmeće.

Sofija ima retku, ali progresivnu i smrtonosnu neuromišićnu bolest – Spinalna mišićna atrofija tip I i potrebno je lečenje u SAD-u koje košta 2,1 milion dolara.

Porodica male Sofije ima rok od 10 meseci da skupi novac.

Nadmetanje možete pratiti OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.