Braun: Džordan želi Bobketse

Izvor: B92, 16.Feb.2010, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Braun: "Džordan želi Bobketse"

Trener Šarlot Bobketsa Leri Braun potvrdio je da postoji velika šansa da jedan od najboljih igrača svih vremena Majkl Džordan postane vlasnik tog kluba.

"Rekao mi je da čini sve što je u njegovoj moći da dodje u poziciju da kupi klub. On to baš želi, a ja se nadam da će uspeti u svojoj nameri", izjavio je Braun.

Džordan u Bobketsima trenutno obavlja funkciju sportskog direktora i poseduje manji deo akcija kluba. Većinski vlasnik Robert Džonson >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nedavno je izjavio da želi da proda svoj udeo, jer mu Bobketsi ne donose profit.

Komesar NBA lige Dejvid Štern izjavio je da očekuje da sve bude poznato u naredne dve nedelje i da bi "bilo dobro za košarku" da Džordan postane većinski vlasnik Bobketsa.

Sadašnji vlasnik Džonson kupio je Bobketse za 300 miliona dolara, ali ekipa za pet sezone, koliko postoji, nije uspela da se plasira u plej-of NBA lige.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majkl DŽordan želi da postane vlasnik Šarlot Bobketsa

Izvor: Kurir, 16.Feb.2010

ŠARLOT, 16. februara 2010. (Beta-AP) - Trener NBA ligaša Šarlot Bobketsa Leri Braun izjavio je danas da postoji velika šansa da jedan od najboljih košarkaša svih vremena Majkl Džordan postane većinski vlasnik tog kluba. "Rekao mi je da čini sve što je u njegovoj moći da dođe u poziciju da...

Nastavak na Kurir...

Majkl Džordan kupuje Šarlot Bobkets

Izvor: NaDlanu.com, 16.Feb.2010

ŠARLOT, 16. februara 2010. (Beta-AP) - Trener NBA ligaša Šarlot Bobketsa Leri Braun izjavio je da postoji velika šansa da jedan od najboljih košarkaša svih vremena Majkl Džordan postane većinski vlasnik tog kluba. "Rekao mi je da čini sve što je u njegovoj moći da dođe u poziciju da kupi...

Nastavak na NaDlanu.com...

Džordan kupuje Bobketse ?

Izvor: RTS, 16.Feb.2010

Trener NBA ligaša Šarlot Bobketsa Leri Braun izjavio je da postoji velika šansa da jedan od najboljih košarkaša svih vremena Majkl Džordan postane većinski vlasnik tog kluba. .."Rekao mi je da čini sve što je u njegovoj moći da dođe u poziciju da kupi klub. On to baš želi, a ja se nadam...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.