Izvor: MozzartSport.com, 15.Jan.2021, 22:05

Brašanac u Osasuni do 2023, otkupna klauzula 8.000.000 evra

Zvanična potvrda kluba

Lepu karijeru pravi Darko Brašanac u Španiji. Našao je svoje mesto u Primeri kada je pre četiri godine otišao iz Partizana i svoje najbolje godine provešće u jednoj od najboljih liga sveta.

Osasuna je danas zvanično potvrdila na klupskom sajtu da je produžila ugovor sa Brašancem. Srpski vezista je potpisao da će ostati član kluba iz Pamplone do juna 2023. godine. Tada će, ako ostane do kraja, imati 31 godinu i dovoljno vremena >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za još neki ugovor u Španiji.

Koliko Osasuna veruje u Brašanca i koliko joj je bitan najbolje govori otkupna klauzula koja je uvrštena u ugovor. Po njoj, Darko može da ode samo ako zainteresovani klub uplati na račun crveno-plavih 8.000.000 evra.

Prošlo je godinu i po dana otkako sam došao u Navaru. Sve mi se svidelo, zemlja je prelepa, uživam u hrani, a toplina ljudi greje i u najhladnijim danima. Nikada nisam ni pomišljao da bi tako brzo ovo mesto da mi postane pravi dom. Osasuna je za mene klub, kuća i porodica“, poručio je Brašanac.

Dodao je srpski vezista da su ga povrede sprečile da pruži još više u dresu Osasune, ali se nada da će ga ti problemi mimoići ubuduće, ali i da će pandemija uskoro proći, pa da će se navijači vratiti na tribine.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.