Branko Babić u Gjeongnamu

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Jun.2014, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Branko Babić u Gjeongnamu

Branko Sosa Babić nastaviće karijeru u Južnoj Koreji.
(FOTO: N. Negovanović)
Iskusni stručnjak, koji je nedavno sa Vojvodinom osvojio Kup Srbije, stigao je u klub koji je prošle sezone sa klupe vodio Ilija Petković.
Babić je preuzeo ekipu od Li Ča Mana koji je dobio otkaz posle serije očajnih rezultata. Babić će pokušati da pokrene ekipu koja nema pobedu u 10 uzastopnih mečeva. Gjeongnam je trenutno deseti na tabeli u ligi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << od 12 klubova i preti mu grčevita borba za opstanak.
Za Gjeongnam igraju tri srpska igrača, Miloš Bosančić, Sreten Sretenović i Miloš Stojanović. Babić je u bogatoj trenerskoj karijeri između ostalih vodio podgoričku Budućnost, OFK Beograd i Vojvodinu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.