Branislav Ivanović u 34. godini ide u Barselonu?

Izvor: Mondo, 16.Okt.2018, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Branislav Ivanović u 34. godini ide u Barselonu?

Rekorder po broju nastupa za reprezentaciju Srbije na meti je katalonskog giganta, koji bi mogao da ga dovede u januaru iz Zenita, nakon što to nije uradio dve godine ranije

Branislav Ivanović u Barseloni?

Zvuči čudno, ali ne i nerealno.

Srpski fudbaler mogao bi već u januaru da pređe iz Zenita iz Sankt Peterburga na Nou Kamp, jer je Barselona veoma zainteresovana za taj transfer, prenosi "Mundo Deportivo".

Španski list navodi da Barsa >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << iskusnog Ivanovića vidi kao odličnu zamenu za povređene Samjuela Umtitija i Tomasa Vermalena.

Prvi pik katalonskog giganta je defanzivac Ajaksa Matijas de Ligt, ali budući da su svesni da će njega teško angažovati već u zimskom prelaznom roku, okrenuli su se drugim rešenjima.

Ivanović je prva opcija, dok su na meti i Đene Dakunam iz Hetafea, igrač Bilbaa Unaj Nunjez.

Njih dvojica viđeni su kao dugoročna rešenje, dok bi Ivanović mogao da bude "pun pogodak", jer zbog toga što ima 34 godine, a i na leto mu ističe ugovor sa Zenitom ne bi trebalo da bude skup, a možda bi bio i doveden na pozajmicu.

Barsa bi tako mogla da ostvari transfer o kojem je razmišljala i ranije. Naime, u zimu 2017, kada je Bane bio na izlaznim vratima Čelsija, Katalonci su želeli da ga dovedu, ali je srpski igrač odlučio da se vrati u Rusiju i izabrao je Zenit, nakon što je prethodno nastupao za Lomotivu iz Moskve.

Ivanović je sa Čelsijem osvojio 10 trofeja, uključujući Ligu šampiona, Ligu Evrope i tri pehara Premijer lige, za Zenit je ove sezone nastupao na svakom meču, a za reprezentaciju Srbije odigrao je rekordnih 105 mečeva i postigao 13 golova.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Katalonci pišu - Bane Ivanović želja Barselone?

Izvor: N1 televizija, 16.Okt.2018

Katalonski Mundo Deportivo je preneo vest o planu Barselone za nova pojačanja u januaru, a jedno od pomenutih imena je i srpski defanzivac Branislav Ivanović...Koliko ima istine u ovoj vesti nije poznato, znajući da Ivanović ima pune 34 godine, a da mu ugovor sa Zenitom iz Sankt Peterburga ističe...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.