Brandao u Kruzeiru

Izvor: RTS, 21.Mar.2011, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brandao u Kruzeiru

Čini se da se nazire epilog slučaja "Brandao". Naime, brazilski fudbaler, optužen za pokušaj silovanja na francuskom auto-putu, po svoj prilici karijeru će nastaviti u domovini, tačnije u Kruzeiru. Brandao, koji se od puštanja iz pritvora nalazi u Brazilu, vraća se u Francusku u utorak kada će verovatno i biti poznatija njegova dalja sudbina.

Fudbaler Marseja Brazilac Brandao najverovatnije se vraća u domovinu. Kako navode izvori bliski francuskom klubu Brandao, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pod zvaničnom istragom zbog pokušaja silovanja, po svoj prilici karijeru će nastaviti u Kruzeiru.

Ponuda, koja je u klub stigla nedavno, biće prihvaćena u narednim danima, kako se čini, na obostrano zadovoljstvo igrača i kluba.

Činjenica je da je brazilski napadač na sebe navukao i veliki gnev javnosti pored očigledne neprilike u kojoj se nalazi kao neko ko je osumnjičen za pokušaj silovanja za šta je kazna predviđena francuskim zakonom i do deset godina zatvora.

Olimpiku iz Marseja takođe nije prijao sav negativan publicitet koji je ceo slučaj doneo klubu i čini se da nije pregrubo reći da uprava jedva čeka da vidi leđa Brandau.

Brandao je napustio Francusku i trenutno se nalazi u Brazilu nakon dvonedeljnog pritvora zbog navodnog pokušaja silovanja i dalje neimenovane devojke. Trener ove ekipe, Didije Dešan, je u izjavi za klupski sajt rekao da se Brandao vraća u Marsej u utorak kada će imati razgovor sa predsednikom kluba koji će u mnogome i odrediti njegovu dalju sudbinu. 

Francuska policija za to vreme nastavlja sa istragom pa su tako ispitali i ostale fidbalere Marseja u trening kampu ove ekipe koji su te noći bili sa Brandaom i devojkom u noćnom klubu. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.