Brajtvajt u finišu sprečio slavlje Valensije

Izvor: B92, 24.Feb.2019, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brajtvajt u finišu sprečio slavlje Valensije

Fudbaleri Leganesa i Valensije odigrali su nerešeno, 1:1 u utakmici 25. kola La Lige.

Činilo se da će gosti sa "Mestalje" uspeti da dođu do sedme pobede u sezoni, ali da tako ne bude pobrinuo se Danac Martin Brajtvajt golom u 89. minutu.

Valensije je povela u 22. minutu. Posle prekida sa desne strane loptu je u petercu glavom zahvatio Džefri Kondogbija i prosledio je u mrežu.

"Slepi miševi" su i pre tog gola imali priliku i to u desetom minutu ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Hoze gaja pogodio prečku.

Jusef en Nesiri je u 27. minutu kogao doneti izjednačenje, ali je golman Valensije Neto odlično reagovao i sprečio slavlje domaćina.

U Nastavku, Rodrigo je u 61. minutu propustio veliku priliku za Valensiju, da bi u 89. minutu stigla kazna.

Posle akcije sa desne strane lopta je došla do Brajtvajta koji je sa nekoliko metara odlično reagovao na odbitak prosledivši loptu u mrežu Valensije.

U nadoknadi vremena, mogao je Leganes i do pobede, ali je udarac En Nesirija odbranio Neto i tako sačuvao bod Valensiji.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.