Izvor: Piplmetar.rs, 18.Jun.2023, 00:31

Brajton se pojačao iz Dortmunda

Nemački fudbaler i dosadašnji igrač Borusije iz Dortmunda Mahmud Daud potpisao je danas četvorogodišnji ugovor sa Brajtonom, saopštio je danas taj premijerligaš.
Daud je karijeru počeo u Borusiji Menhengladbah, pre nego što je 2017. godine prešao u Dortmund.
On je u dresu Dortmunda odigrao 141 meč, ali je prošle upisao samo devet nastupa u Bundesligi pošto je imao problema sa povredom ramena.
Ovaj 27-godišnji vezista je treće pojačanje Brajtona, nakon Žoaa Pedra >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << i Džejmsa Milnera.
Brajton je napustio Argentinac Aleksis Mekalister, koji je prešao u Liverpul, a videćemo šta će biti sa Ekvadorcem Mojzesom Kajsedom, kog u svojim redovima žele skoro svi vodeći engleski klubovi.
Ekipa Brajtona će naredne sezone prvi put igrati u Evropi nakon što je kao šestoplasirani u Premijer ligi obezbedila mesto u Ligi Evrope.

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.