Brajant opet zatražio trejd

Izvor: B92, 17.Jun.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brajant opet zatražio "trejd"



Prva zvezda Los Andjeles Lejkersa Kobe Brajant ponovo je zatražio od vlasnika kluba Džerija Basa da bude trejdovan. Kako prenosi "LA Tajms" Brajant koji je trenutno na odmoru u Španiji ponovo je u razgovoru sa Basom istakao da je razočaran smerom u kojem ide "franšiza" iz LA.

Prošlog meseca Kobe je u intervjuu za jednu radio stanicu po prvi put javno rekao da želi da ode iz Lejkersa. Kasnije je to demantovao, ali priča je krenula"

Gazda Džeri >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bas izdao je tim povodom saopštenje u kome se navodi " da će klub nastaviti da se gradi i razvija uz Brajanta” medjutim, veliki problerm predstavlja "seleri kep” koji je opteretio upravo Brajant velikim ugovorom ( 7 godina za 136 miliona dolara).

Odlaskom O Nila na kraju sezone 2003/2004, Brajant je postao apsolutni gazda tima. Medjutim, Lejkersi su u tom periodu u dva navrata ispadali u prvoj rundi plej ofa od Sansa, a jedne godine nisu ni ušli u doigravanje.

Ono što je navodno ponovo razbesnelo osmicu Lejkersa, je jedan članak u lokalnim novinama u kome se navodi da su upravo on i njegova sujeta, jedini razlog odlaska O Nila”. Kao izvor za te tvrdnje list je naveo neimenovani izvor iz kluba.

Kobe Brajant ima još 4 godine ugovora sa Lejkersima, ali i klauzulu da može da napusti klub posle dve sezone.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.