Brajant gleda i ne veruje (video)

Izvor: MVP.rs, 24.Feb.2015, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brajant gleda i ne veruje (video)

Košarkaš LA Lejkersa je gostovao u emisiji kod Džimija Kimela.

Kobi Brajant je bez dileme jedan od najboljih košarkaša u istoriji NBA lige, za mnoge najbliži onome što je nekada bio Majkl Džordan. Zna se da je Brajant verovatno jedan od najvećih radnika u NBA ligi i da teško podnosi poraze, a ova sezona je za njega posebno teška, pošto su Lejkersi najgora ekipa u Ligi.

U nedelju su Lejkersi pobedili Boston Seltikse i tako prekinuli niz od sedam >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << uzastopnih poraza, a posle meča, Džordž Hil, Nik Jang, Karlos Buzer i Džeremi Lin su se malo zaneli u slavlju. Reakcija popularne "Crne Mambe" posle odgledanog videa je neprocenjiva.

Pitanje je da li će Lejkersi u narednim godinama uspeti da se vrate na put stare slave i da li će Brajant ponovo imati priliku da se bori za titulu. Ono što je sigurno, ponašanje saigrača posle meča sa Bostonom Brajant sigurno neće tolerisati.

(foto: Youtube)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.